Petek, September 29, 2023
A- A A+

Pogoji uporabe spletnega portala www.ribicija.info

Nahajate se na spletnem portalu www.ribicija.info. Vaš dostop do tega spletnega portala in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila kot tudi nekateri zakoni. Prosimo, pazljivo preberite te splošne pogoje. Z vstopom na spletni portal www.ribicija.info potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Kot uporabnik portala www.ribicija.info se obvezujete, da le-tega ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Portala www.ribicija.info ne smete uporabljati na način, ki bi škodil portalu.

Pri urejanju vsebine in oblikovanju spletnih strani smo storili vse, da bi bili objavljeni podatki natančni, resnični in celoviti. Kljub temu ne jamčimo za njihovo resničnost in točnost ter za njih ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe objavljene vsebine, njenih napak ali pomanjkljivosti. Pridržujemo si tudi pravico do spremembe objavljene vsebine ne glede na razlog ter brez predhodnega obvestila.


Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem spletnih strani, kadar je to potrebno. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam. Določene informacije, kot so IP naslov uporabnikovega računalnika ali naziv domene, zbiramo za namene statistike in jih hranimo in obdelujemo zgolj skupinsko. IP naslov uporabnikovega računalnika uporabljamo le pri ugotavljanju težav s strežnikom.

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetij ali oseb. Ne prevzemamo odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave do drugih spletnih strani nudimo le kot ugodnost za uporabnike naših spletnih strani.

Vsa objavljena vsebina je avtorsko zaščitena in njeno kopiranje ali reprodukcija nista dovoljena brez izrecnega dovoljenja avtorjev.

Če želite dodatne informacije glede uporabe naših spletnih strani ali varovanja vaše zasebnosti, prosimo stopite v stik z nami preko naslova elektronske pošte.