Rižana bamboo fly fishing

Rizana 2015 bambooVčerajšnji RISE festival, ki se je odvijal tokrat v Koloseju je kot vsako leto postregel z vrhunskimi posnetki muharjenja po svetu. Reportaža iz festivala RISE bo sledila v naslednjih dneh na portalu ribicija.info. Posnetki so tako navdušili, da mi ni preostalo drugega, kot da otvorim muharsko sezono še z bambus muharsko palico, ki je bila odlična izbira glede na zelo nizek vodostaj reke Rižane. Rižana je tudi tokrat postregla s številnimi prijemi. Riba je bila aktivna tako na dnu reke, kot tudi na površju. Na rečnem dnu se na trenutke vse premika ter leze sem in tja, riba pa je temu primerno selektivna in se pusti pretentati bolj kot ne na realistične posnetke. Bolj kot je bila realna muha podobna pravi ličinki bolj pogosti so bili prijemi, identično je veljalo tudi za suho muho. Tudi tokrat me reka Rižana ni razočarala, bambus palica se je tudi tokrat izkazala v pravi luči in nudila odlične muharske užitke. Lep ogled foto galerije vam želim.

Preberi več

Rise - Fly Fishing Film Festival 2015

Rise 2015Filmski festival RISE 2015 se je tokrat odvijal v kino dvorani Koloseja v Ljubljani. RISE je trenutno največji filmski festival v evropskem prostoru na temo muharjenja. Trenutno se RISE festival odvija v šestnajstih državah na dveh kontinentih. Filmski festival si je letos ogledal približno trideset udeležencev, kot vsako leto do sedaj tudi letos nekaj članov foruma ribicija.info. Filmski festival nam je tokrat v dveh delih postregel z odličnimi ribiškimi posnetki. V prvem delu smo si lahko ogledali štiri trailerje in sicer "Those Moments", "Out of touch", "YOW", "Carpland", sledilo je tradicionalno žrebanje nagrad in nato še zadnji film "Backcountry - North Island". V kinodvorani je nastala popolna tišina in zastajali dihi ob fantastičnih posnetkih ter kapitalnih ulovih. Po končanem festivalu je sledilo druženje v Cafe Cubano. Se vidimo v 2016!

Preberi več

Otvoritev muharske sezone 2015 – Rižana

Otvoritev Rizana 2015Nedelja 01.03.2015 otvoritev muharske sezone in ribiški praznik za vse neučakane muharje. Dan ko se pred številnimi ribiškimi domovi ob jutranjih urah začno zbirati neučakani in tresoči se muharji, da potešijo pomankanj ribolova v zimskih dneh. Kot vsako leto se je tudi letos že tradicionalno del ekipe ribicija.info ter nekaj forumcev/pristašev foruma ribicija.info odpravilo na otvoritev muharske sezone na reko Rižano v Koper.

 

 

Preberi več

Tradicionalno 23. srečanje forumcev - Kolpa Sulčelov

Dragi kadeti, drage kadetinje.
Vse skupaj se je pričelo na torek, šestega januarja, pisalo se je leto 2015, ko je naš ˇočeˇ foruma ribičija.info, ob pozni večerni uri, nekaj pred pol deseto zvečer, oznanil, da se bo odvilo tradicionalno srečanje forumcev na Kolpi.

Srecanje sulec 2015Tradicionalno 23. srečanje forumcev - Kolpa Sulčelov
Vljudno vabljeni na tradicionalno srečanje forumcev www.ribicija.info na Kolpi - Sulčelov oziroma 23. Srečanje forumcev www.ribicija.info.
kot vsako leto bo tudi letos srečanje forumcev www.ribicija.info na reki Kolpi v sodelovanju z RD Kočevje in sicer dne 31.01.2014. Zbirno mesto bo na parkirišču pred gostilno Papež ob sedmi uri zjutraj. Prijavite se na srečanje tukaj!

 In tukaj se je pravzaprav vse pričelo. Uporabniki spletnega portala smo mrzlično pričeli s prijavami in rezervacijami prostih mest, kot da bi bila omejena in kot da bi bilo to edino kar še moremo narediti, potem pa lahko zaključimo dan ali pa gremo pomiti posodo. Prvi prijavljen, drugi prijavljen in že se je beseda o srečanju razširila po vsej Sloveniji. Pričele so se vezati nove vezi, predvsem vezi o voznikih in sopotnikih, kdo se po pripeljal s kom in kdo bo koga kje pobral. Vsi pa smo imeli en sam cilj in to je parkirišče pred gostilno Papež. Kasneje pa tudi ribolov :).

Preberi več

Team ribicija.info & Joca lake 2012

Joca Lake 2012

Za vse tiste, ki Joco še ne poznate najprej nekaj besed o revirju. Jezero Joca se nahaja v srbski Vojvodini v bližini mesta Zrenjanin. V okolici se nahaja kup ribogojnih ribnikov, na podoben način pa je nastala tudi Joca sama, ko so se za namen gojitve rib odločili poplaviti večjo (bolje rečeno ogromno, nekaj kilometrov v premeru široko) površino zemljišč, vendar jim ribe zaradi preštevilnih potopljenih dreves, grmičevja in trske ni uspelo izloviti, zato so jezero pustili tako kot je in ga leta 2009 odprli za turističen ribolov. V jezeru se nahaja domala vsa bela riba vključno s krapom in amurjem, od roparic pa je tu som, bolen, smuč in pa seveda ščuka po kateri je Joca še najbolj znana. Vodostaj lahko nekoliko niha, saj je deloma odvisen od rek Tise in Begej ter od tega kako pretakajo vodo med sosednjimi ribogojnimi ribniki, vseeno pa je joca v povprečju globoka okoli 1,5m - 2,5m z nekaj globjimi predeli, ki segajo do okoli 5 metrov. Navkljub navedenimi globinami pa ribolov večinoma poteka v zgornjih 0,5 do 1 metra med gladino in krošnjami potopljenih dreves ter v trstiki. In točno v takem »žbunju« so nas čakale velike ščuke iz Joce.

Preberi več

4. Kalamariada oz. 14. srečanje forumcev

Kalamariada 2012Sobota 25.02.2012 je bil dan, ko smo se zbrali forumci ribicije.info na že četrti tradicionalni KALAMARIADI. Zbrali smo se v velikem številu iz vseh koncev Slovenije. Vreme nam je bilo naklonjeno, že kar pravo spomladansko. Kot vsako leto je ostala tradicija, da ne uspemo ujeti tako želenega kalamara. No kakor za vsako srečanje ni važen ulov temveč druženje in spoznavanje novih forumcev. Tudi na tem srečanju je bilo nekaj novih forumcev za katere upam, da jim je bilo srečanje všeč in se bodo udeležili še kakega.

Zahvaljujem se vsem mojim soorganizatorjem (jedi8, prvas, 5er in janja) ter komandantu za odlično pripravljeno gibanico. Zahvala gre tudi vsem udeležencem srečanja.

Hvala vsem!

P.s Pravijo, da fotografije povejo več kot besede, tako da njim prepuščam nadaljevanje.

Dober prijem vam želi vaš Dioniz

Preberi več

Avantura - Danska

Danska

Skupaj z mojo boljšo polovico sva že sredi poletja razmišljala kam bi šla?! Seveda, nekam kjer se bo lovilo. Padla je odločitev - GREVA NA DANSKO. Sprva sva planirala obisk zahodne obale vse do zadnjega dne, ko sva se odločila za vzhodno obalo, ker je globja obala tam. In res, 3.9. popakirava vse v avto in greva iz Kopra v Ljubljano, na praznovanje srebrne poroke, ki se je malo zavlekla in sva zato iz Ljubljane odrinila šele okoli 11h naslednjega dne... Skozi Karavanški predor in čez Avstrijo in evo nas v Nemčji, kjer naju pričaka napis STAU! in nas spremlja vse do Münchena, kar je bilo precej utrujajoče. Okoli 23h nekje pred Hanovrom se odločiva za postanek, ki se je zavlekel do jutra. Zgodaj zjutraj pa GASSS naprej mimo Hanovra, Hamburga in kmalu sva prečkala mejo...

Preberi več

Ta veseli dan ali ribicija.info se odpravi muharit na Sočo

Soca

Krasna si, bistra hči planin,
Brdka v prirodni si lepoti,
ko ti prozornih globočin
nevihte temne srd ne moti —
krasna si, hči planin!

Tako je zapisal Simon Gregorčič v eni od svojih pesmi poklonjenih čudoviti reki Soči. Slovenski ponos, raj za ribiče, fotografe, kajakaše in raftarje ter destinacija muharskega srečanja našega foruma. Za Ljubljansko ekipo se je dan začel že ob 4h zjutraj, ko smo s »pimp my car« Caravello leteli proti Kranjski Gori kjer nas je počakal Gospod in začetek vzpona na Vršič. Ovinkov nikoli konec, ampak vse to je bilo poplačano s prečudovitim pogledom na stene obsijane s prvimi jutranjimi sončnimi žarki. Na vrh Vršiča (1611 m n.m.) smo prispeli ob pol šestih, kjer je zaigrala Golica za dobro jutro in pozdrav dolini v kateri smo preživeli preostali del dneva.

Preberi več

3. Kalamariada oz- 9. srečanje forumcev

Kalamariada 2010 Tretja zaporedna kalamariada je potekala 27.11.2010 na isti lokaciji kakor lani – plaža Žusterna. Vse skupaj se je začelo ob 15h. Počasi počasi so prikapljali še ostali in zbralo se nas je kar 33 gre za rekordno udeležbo na srečanjih www.ribicija.info. Poleg stare garde se je srečanja udeležilo kar nekaj novih, ki so bili prvič na srečanju (Bezo, _ID_, zigi, Flyer, peškator, vijaktor, lucky78, RENE). Za ribolov je bila najbolj zagrižena Postonjska ekipa Panter, Anika, Nika in Erytrocit. Težko smo jih spravili do tega da odložijo palice in poskusijo kuhane klobase z zeljem in se pogrejejo z kuhanim vinom. Za posladek pa je poskrbela Dionizova mama, ki je prav za srečanje spekla miške, piškote in kolač.
Kar pa se tiče ulova lani smo rekli: "v tretje gre rado" in tudi v tretje ni padel noben kalamar ujetih pa je bilo kar nekaj sip in celo folp. Upam, da se nas bo prihodnje leto zbralo v še večjem številu in da bomo končno ujeli tega kalamara.

Preberi več

Team spin cup Trakoščan 2010

TrakoscanV soboto 18.09.2010 smo se člani foruma www.ribicija.info ter člani www.bassteamslo.com odpravili na tekmo na jezero Trakošćan. Primorci (Dioniz, 5er in moja malenkost) smo vstali okoli štirih zjutraj ter se odpravili na pot. Vreme ni bilo tako slabo ob startu iz Kopra a smo se pri Postojni kar za glavo prijeli ko smo prišli v naliv. No dež nas je spremljal vse do Ljubljane. Na črpalki smo počakali še druge tekmovalce (Matija, Majk in Anžej). Na poti do jezera smo pobrali še Jana ter odhiteli na mejni prehod saj smo bili že v zamudi. Maco je prišel nekoliko prej na mesto dogajanja in prijavil slovenske ekipe.

Preberi več

Osmo srečanje forumcev - RD Radeče 2010

Peter KodreOsmo srečanje forumcev se je odvilo v Radečah, odločili smo se, da nas slaba napoved ne prestraši tako kot prvič in smo se zbrali v kar lepem številu.
Zborno mesto je bila ribogojnica v Zagradu, kjer so nam razkazali prostore in na hitro razložili postopek njihovega dela, sledila je kava in seveda ribiške zgodbice saj brez njih ne gre. Okoli 10 ure smo se odpravili za vodo, Sava kakavne barve nas ni prestrašila in pogumno smo začeli premetavati vabe.


Preberi več

Sedmo srečanje forumcev - Kolpa 2010

Srecanje Kolpa 2010 Sedmo srečanje je za nami, vsem poznana lokacija doline Kolpe in lov kralja Sulca. Zbralo se nas je triindvajset »virtuozou« iz različnih krajev Slovenije. Nekateri so se po jutranji kavi zagnani podali v/za vodo med tem, ko smo drugi v odlični družbi izmenjavali ribiške prigode in pripravljali popoldansko malico.


Preberi več

Črna gora 2010

Nik Kocjancic Črna gora je nekaj kar mora vsak ribič mora doživeti. Tereni za ribolov kateri so bogati z ribo veliko ter majhno. Možno je prakticirati skoraj katerokoli tehniko ribolova saj ima Črnogorsko morje veliko različnih terenov npr. potopljene barke(na različnih globinah 20m-120m), plitvine, ustja rek, čeri…
Preberi več

2. Kalamariada oz. 6. srečanje forumcev

Kalamariada Druga Kalamariada, se je odvila 5.12.2009 na plaži v Žusterni v organizaciji Dioniza ter mene(5er).
Datum srečanja sem napovedal že slab mesec prej, da bi lahko čim več forumcev razporedilo obveznosti in si uzeli čas za Kalamariado, ker pa na vreme nima nihče od nas vpliva smo vsi držali pesti za primerno vreme.Preberi več

Reško jezero 2009

Image Del obalne ekipe, jaz in Dioniz ter šef ribicije.info Matija, smo se 12.11.2009 dan po sv. Martinu podali na Reško jezero. Zjutraj sva z Dionizom štartala iz Kopra in ob 8h smo vsi skupaj krenili proti Kočevju.
Po dobri uri vožnje smo prispeli v Kočevsko reko, ob tem ko se je slana topila smo si priskrbeli karte in ključe od čolna, za katerega smo odšteli 20€. Takoj smo odšli na jezero se pripravili in vkrcali na čoln in začeli z lovom.


Preberi več

Ribiško tekmovanje v muharjenju na ščuko - 2009

Fishman V nedeljo 08.11.2009 je RD Laško v sodelovanju s ribiško trgovino Fish & Fun organizirala ribiško tekmovanje v muharjenju na ščuko. Na vabilo se je odzvalo tudi nekaj navdušencev s spletne strani www.ribicija.info. Kljub slabi vremenski napovedi smo se za sodelovanje odločili Fishman, Ata Smrk in RokSan. V nedeljo smo se v deževnem vremenu podali na pot ter pol ure pred pričetkom prispeli na cilj.


Preberi več

Peto srečanje forumcev - 2009

Srecanje Peto srečanje ljubiteljev portala www.ribicija.info je za nami. Tokrat smo se zbrali v rekordnem številu, udeležilo se nas je šestnajst »virtuozou« iz različnih krajev Slovenije.
Preberi več

Team spin cup Trakoščan 2009

Image Team spin cup Trakošćan 2009 je za nami, letošnje leto se je slovenska udeležba povečala še za dve ekipi. Tekmovanja se je udeležilo zelo veliko število tekmovalcev in sicer 48 posameznikov, torej 24 ekip z upanjem po čim boljših rezultatih. Naši rezultati so bili odlični z malo sreče pa bi se lahko uvrstili še bolje.Preberi več

Misija nemogoče, Somogyudvarhely bass cup

Somogyudvarhely bass cup 27. maja je v general štab ribičije.info (forum) prispela novica o ribiškem tekmovanju na Madžarskem, natančneje Somogyudvarhely bass cup. Sledilo je kratko vprašanje: »Gre kdo?« … In smo šli.

Preberi več

Ščuka je, ščuke pa ni

Nils cup Približno dve leti je minilo odkar se je naš forumski kolega Maco odločil, da bo v Sloveniji distribuiral vabe proizvajalcev kot so Ružno pače, Mepps, Nils master in Bete. Že takrat smo ga hecali in nagovarjali kdaj bo organiziral kako ribiško tekmovanje po vzorcu hrvaških Rapala in Storm cupov. Tako smo dočakali tudi najavo prvega Nils master cupa. 16. maj, ribnik v Rogaški Slatini.

 

 

Preberi več

Največja postrv - Klivnik 2009

Klivnik Prvi april tekmovanje na največjo postrv Klivnik – RD Ilirska Bistrica. Tudi letos je RD Ilirska Bistrica organizirala tradicionalno prvoaprilsko tekmovanje na največjo šarenko. Tekmovanje se je odvijalo na jezeru Klivnik od sedme ure zjutraj je potekalo prijavljanje na tekmovanje ob osmih zjutraj se je začelo samo tekmovanje, ki je trajalo do dvanajste ure.

 

 

Preberi več

Trakoščan 2009

Image 16.3.2009 zjutraj sem se odločil da si sam naredim otvoritev sezone v lovu bassa na Trakoščanu. Zjutraj okoli devete ure sem prispel v Trakoščan in po nakupu karte in obvezni kavi v suvenirnici sem se počasi odpravil proti gradu in jezeru . Lepo je sijalo sonce in prepričan sem bil da bo ulov dober.

 

 

Preberi več

Rižana 2009/2

Image Popoldanski ribolov na Rižani 04.03.2009 - Oblaki na nebu niso obetali lahkega dne. Dopoldan sem vprašal Joškota, če se ima namen odpraviti na Rižano popoldan, saj je FMK ob sredah popoldan zaprt in je popoldanski čas rezerviran za ribolov. Joško je bil seveda takoj za AKCIJO!

 

 

Preberi več

Otvoritev muharske sezone 2009

Image Otvoritev muharske sezone 2009, RD Koper – reka Rižana. Tako letos kot lani se nas je zbralo okoli petdeset muharjev. Vsako leto se po večini zberemo isti obrazi ter isti vituozi.

 

 

 

Preberi več

Revier & Wasser 2009

 

 

 

Image Revier & Wasser sejem lov, ribolov od 20 do 22 februar 2009. Sejem je potekel v Gradcu, kjer se je predstavilo 114 raztavljalcev.
Sejem je zajel vsa strokovna področja: lovsko in športno orožje ter pribor, optične naprave, lovski rogovi, lovska oprema ter oprema za vzdrževanje revirja, lovska oblačila, nakit, slike in trofeje, lovska in terenska vozila, lovski in ribiški turizem, namensko urjeni lovski psi ...

 

Preberi več

1. Kalamariada

Kalamariada2008 Po lanski odpovedi kalamariade nama je z Dionizem uspelo izvesti prvo srečanje forumcev ribicije.info na morju in sicer KALAMARIADO 2008 lov na lignje iz obale.
Z Dionizem sva prišla na Koprski pomol ob 15h, kjer sta naju že pričakala Ata Smrk ter Fishman. Odločili smo se pričakati še ostale, kmalu se je prikazal Igor, ki nas je takoj spravil v dobro voljo.Preberi več

Četrto srečanje forumcev - Kolpa

srečanje forumcev - Kolpa 29.11. 2008 piše se dan tretjega skupnega ribolova sulca na Kolpi. Zbralo se nas je cirka 10 »virtuozou« iz različnih krajev Slovenije. Po vremenskih napovedih ni kazalo najbolje, vendar pravi ribiči ne obupajo in gredo svojo pot po sulca 

 

 

Preberi več

Jesenske ščuke - Reško jezero

Resko jezero Po dolgem času spet v prečudoviti naravi Reškega jezera. Vreme je bilo več kot naročeno za vijačenje. Pred nama so začeli trije ribiči, kasneje pa se je pridružil še en čoln z dvema ribičema. Glede na to, da je bilo sredi tedna lahko rečem, da je bila na vodi gneča, katere nisva pričakovala. Rezultati konec dneva so bili fantastični saj sva skupaj z Dionizom uspela pretentati trinajst ščuk (9:4). Vse so bile med 50 ter 80 cm. Dan je bil fantastičen, ostalo povedo slike.

 

 

Preberi več

Jesenske ščuke - Ižica

Iska Prišel je dan ko sem se po več kot desetih letih vrnil na revir kjer sem ujel svojo prvo ščuko in s tem pričel svojo ribiško pot. Govora je o reki Iški in revirju od RD Barje. Torej skupaj s Hercom sva se odpravila na popoldansko vijačenje na Ižico. Revir imam v lepih spominih saj sem tukaj ujel svojo prvo ščuko, ki je še danes nisem pozabil.

 

 

Preberi več

Team spin cup Trakoščan 2008

Prvo mesto Tekma je za nami, uspeh je bil nad pričakovanji. Vreme ni obetalo veliko glede na to, da se je primarno vijačilo na bassa. Po prijavi in vplačilu štartnine je sledil zajtrk. Organizator je na kratko ponovil pravila tekmovanja nato pa smo se odpravili proti Trakoščanu. Vsak je dobil označeno štartno mesto na katerem je bilo potrebno loviti prvih deset minut, nato pa se je lahko vsak posameznik premikal po svojo volji.

 

 

Preberi več

Vijačenje bass 2008 tretjič

Bass30.8. 2008 sobota je dan, ko se odpravimo na tretji basolov na prekmurske gramoznice. V četverici smo Maco, Matija, Herc ter Dioniz. Štartamo iz Ljubljane okoli 6.30. V avtu sedimo trije člani, po četrtega se odpravljamo v Rogaško Slatino. Tam nas ob 8h pričakuje gospod Maco.

 

 

Preberi več

Muharjenje Soča 2008

Muhar Včeraj se je ¾ naše družine, ki lovi ribe odpravilo na vode RD Tolmin. Pot nas je vodila iz Ljubljane preko Idrije do Tolmina in dalje do U&S dela Soče. Z ribolovom smo pričeli zelo zgodaj (pričelo se je daniti). Že prvi pogled na vodo je dal slutiti da bo ribolov zahteven, saj je bila voda kristalno čista.

Preberi več

Vijačenje bass 2008 drugič

Cvet Ekipa se je tokrat na vijačenje bassa podala malce okrnjena. Iz Ljubljane smo štartali v isti zasedbi kot zadnjič, torej moja malenkost, dioniz ter herc. Tokrat so bile dobre vile z nami saj nas je celo pot spremljal sonce. Edino. kar nas je skrbelo so bile napovedi za popoldanske nevihte. Tokrat so se vremenarji ušteli, saj je namesto popoldanskih neviht pripekalo vroče sonce.

 

 

Preberi več

Vijačenje bass 2008

Bass Jutro se je začelo polno optimizma, saj je bil pred nami dan lova na bassa. Iz Ljubljane smo se odpravili Dioniz Herc in moja malenkost Stric Matic. Še pred odhodom iz Ljubljane smo vsi veseli in polni pričakovanj odpravili proti Murski Soboti. Vse je kazalo, da bo dan res lep in čudovit, kar se tiče vremena. V avtu smo govorili samo o bassu, vabah in soncu, ki je lepo kukal s svojimi žarki iz jutranje meglice. Na poti je Dioniz nekajkrat omenil, da se bo danes bass zagotovo sončil, in temu primerno prijemal. Avto poln smeha in zgodb iz ribolova se je počasi bližal zadani lokaciji, sonček pa se je počasi skrival za oblaki. Vse bližje cilju, kjer smo bili dogovorjeni, vse bolj se je oblačilo.

Preberi več

Tretje srečanje forumcev - Kolpa

Kolpa Tretje srečanje spletnega portala www.ribicija.info je za nami. Srečanja se je udeležilo deset ljubiteljev vijačenja. Vremenska napoved ni obetala kaj prida dneva za vijačenje, a tudi tokrat so se vremenarji krepko zmotili ali pa so nam na pomoč priskočile dobre vile. Namesto napovedanega dežja nas je grelo sonce.

 

 

Preberi več

4. Ščukijada – Slivnica 2007

4. Scukijada Hladno jutro, temperatura se zadržuje pri 0C, za posladek pa še prav prijetno pihlja. A to ni motilo 36 ribičev, ki smo se zbrali pod kmetijo Menhard ob Slivniškem jezeru, da se pomerimo sedaj že na tradicionalni tekmi na najdaljšo ščuko za pokal Trgovine Jelen.

 

 

 

Preberi več

RD Kočevje skrbi za ljubitelje vijačenja

Som spuščen v Rudniško jezero Kot vsako leto je tudi letos ribiška družina Kočevje poskrbela za bogat vložek ščuk v revirje Rinža, Reško jezero ter Rudniško jezero. Med velikonočnimi prazniki je stekla uspešna akcija in vlaganje je bilo končano kar se da hitro.

 

 

 

Preberi več

Prvo srečanje forumcev - Rinža

Image Prvo srečanje forumcev je za nami. Oktobrsko jutro nas je pričakalo z vso svojo ostrino, meglo in mrazom, ki sta naju zbudila ob zgodnji jutranji uri. Seveda je bilo potrebno počakati nekaj zamudnikov, vendar smo bili ob pol osmih vsi zbrani. Zjutraj nas je najprej pozdravil g. Arko predsednik RD Kočevje, ki nam je omogočil tudi nakup karte po ugodnejši ceni. Vprašali smo ga še za nasvet, kje so »največje« in tudi dobili odgovore, vendar je v besedi vsaka riba velika.

 

 

Preberi več

10.-14.5 LORING - Sejem lova in ribolova, Zagreb, Hrvaška

Image Med 10. in 15. majem se je v Zagrebu odvijal drugi mednarodni sejem lova in ribolova. Vzporedno sta potekala še sejem vina in turizma. Sejemska dvorana, ki je predstavljala športni ribolov in lov je bila bolj skromne narave, vsaj kar se tiče ribolova.

 

 

 

Preberi več

21.-23.4 LOV - Mednarodni sejem lova, ribolova, turizma in aktivnosti v naravi, Gornja Radgona

Image 4. mednarodni sejem lovstva, ribištva,turizma in aktivnosti v naravi se je odvijal med 21. in 23. aprilom 2006 v Gornji Radgoni. Razstavljavci so bili tako domači kot tudi tuji, razstavljali pa so na 4200 m2. Sejem je privabljal obiskovalce s prodajo opreme za lov, ribolov in aktivnosti v naravi pa tudi z družabnimi dogodki.

 

 

Preberi več

20.- 22. 1. Sejem lova in ribolova v prostoru Alpe Jadran, Celovec, Avstrija

Image V sklopu kmetijskega sejma Alpe – Jadran je od 20 do 22 januarja 2006 potekal sejem Lov in ribolov. Sejem je potekal na dveh razstavnih prostorih, večina aktivnosti je potekala v hali 1, kjer je bil sejemski prostor v grobem razdeljen na lovski ter ribiški del. Na 4500 m² se je predstavilo 68 razstavljavcev iz Avstrije, Nemčije, Italije ter Slovenije. Sejem je zajel vsa strokovna področja: lovsko in športno orožje ter pribor...

 

 

Preberi več