Sobota, Maj 08, 2021
A- A A+

Osmo srečanje forumcev - RD Radeče 2010

Peter KodreOsmo srečanje forumcev se je odvilo v Radečah, odločili smo se, da nas slaba napoved ne prestraši tako kot prvič in smo se zbrali v kar lepem številu.
Zborno mesto je bila ribogojnica v Zagradu, kjer so nam razkazali prostore in na hitro razložili postopek njihovega dela, sledila je kava in seveda ribiške zgodbice saj brez njih ne gre. Okoli 10 ure smo se odpravili za vodo, Sava kakavne barve nas ni prestrašila in pogumno smo začeli premetavati vabe.


Prvi se je z ščuko okoli 60 cm vpisal Ščukacep, tik pred odhodom na kosilo pa še Bully z ščuko slabih 86 cm. Ko smo pršili v ribiški dom Radeče je že prijetno dišalo po čevapčičih, RD Radeče nas je zelo gostoljubno postregla z polnimi mizami hrane in pijače. Po kosilu smo še malo poklepetali in odšli nekateri muharit na Sopoto, drugi pa vijačit na Savo. Na reki Sopoti smo se nahitro nalovili šarenk, večjih in manjših. Za nas začetnike je z hitro učno urico poskrbel Rob_lucci in rezultat tega je bila lepa 40 cm velika šarenka ki jo je ujel Bully. Med tem je na Savi 5er pokazal kdo je pravi mojster in se slikal z ščuko veliko 85 cm. Srečanje smo zaključili v ribogojnici kjer smo se zadržali do poznih ur, saj vsi vemo da ribiških zgodbic ne zmanjka tako hitro.
Srečanje forumcev je v celoti sponzorirala RD Radeče za kar se jim v imenu celega foruma iskreno zahvaljujemo. Organizacija je bila vrhunska in nihče od udeležencev ni odšel lačen ali žejen domov.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image