Sobota, Maj 08, 2021
A- A A+

Revier & Wasser 2009

 

 

 

Image Revier & Wasser sejem lov, ribolov od 20 do 22 februar 2009. Sejem je potekel v Gradcu, kjer se je predstavilo 114 raztavljalcev.
Sejem je zajel vsa strokovna področja: lovsko in športno orožje ter pribor, optične naprave, lovski rogovi, lovska oprema ter oprema za vzdrževanje revirja, lovska oblačila, nakit, slike in trofeje, lovska in terenska vozila, lovski in ribiški turizem, namensko urjeni lovski psi ...

 

Revier & Wasser sejem lov, ribolov od 20 do 22 februar 2009. Sejem je potekel v Gradcu, kjer se je predstavilo 114 raztavljalcev.
Sejem je zajel vsa strokovna področja: lovsko in športno orožje ter pribor, optične naprave, lovski rogovi, lovska oprema ter oprema za vzdrževanje revirja, lovska oblačila, nakit, slike in trofeje, lovska in terenska vozila, lovski in ribiški turizem, namensko urjeni lovski psi, rekviziti za ribolov in pribor, literatura za lov in ribolov, naprave za ribolov, ribiška oprema, preparatorji živali, ekologija pri lovu in ribolovu, varstvo narave, društva in združenja. Sejem je bil primarno namenjen lovu, saj je ribiško dejavnost prestavljalo samo šest razstavnih prostorov.

Image
Ribolov skozi čas

Image
Ribolov skozi čas

Image
Ribolov skozi čas

 

Najbolj zanimiv raztavljalci so bili Sage (Rudi Heger - http://www.rudiheger.eu), ki zastopa znamko Sage ter druge znane proizvajalce muharske opreme v Avstriji. Raztavni prostor podjetja Loop je bil zanimiv, saj je bilo na njem možno preizkusiti produkte iz proizvodnega programa na prirejenem poligonu. KLIMA products CZ – je prestavljal češke muharje ter prodajal vse vrste vezalnega materiala in že izdelanih muh. Kljub temu, da sejem ni postregel z novostmi in je bil za ribiče veliko premajhen so bili razstavni prostori lepo in pregledno urejeni, razstavljavci pa so obiskovalce pritegnili predvsem s ponudbo ribiškega turizma v domačem prostoru.

 

Image
Sage

Image
Loop

Image
Loop poligon

Image
Muharska kolesca

Image

Image
Umetne muhe

Image
Umetne muhe

Image
LZS