Sobota, Maj 08, 2021
A- A A+

Team spin cup Trakoščan 2008

Prvo mesto Tekma je za nami, uspeh je bil nad pričakovanji. Vreme ni obetalo veliko glede na to, da se je primarno vijačilo na bassa. Po prijavi in vplačilu štartnine je sledil zajtrk. Organizator je na kratko ponovil pravila tekmovanja nato pa smo se odpravili proti Trakoščanu. Vsak je dobil označeno štartno mesto na katerem je bilo potrebno loviti prvih deset minut, nato pa se je lahko vsak posameznik premikal po svojo volji.

 

 

Tekma je za nami, uspeh je bil nad pričakovanji. Vreme ni obetalo veliko glede na to, da se je primarno vijačilo na bassa. Po prijavi in vplačilu štartnine je sledil zajtrk. Organizator je na kratko ponovil pravila tekmovanja nato pa smo se odpravili proti Trakoščanu. Vsak je dobil označeno štartno mesto na katerem je bilo potrebno loviti prvih deset minut, nato pa se je lahko vsak posameznik premikal po svojo volji.Mrzlo oblačno jutro ni bilo prijetno ribičem, je pa več kot očitno odgovarjalo ščukam. Že po nekaj minutah tekmovanja se je nekaterim tekmovalcem nasmehnila sreča in že so imeli prijeme ščuk. Vseeno smo se trudili pretentati bassa na vse načine, kar pa se žal ni obneslo.

Trakoscan
Kaj je na koncu ?

Posledično smo zaradi lahke opreme oziroma tanke pletenice na račun lova bassa izgubili kar nekaj lepih ščuk. Ščuka je res delala odlično, zato sva se odločila, da začneva namensko vijačiti na ščuko, kar se je obrestovalo. Sprva se je za vabo Urošu zapodila ščuka, ki pa se je na žalost snela. Nekaj minut kasneje je sledil prijem ščuke, ki je bila lepo zapeta in je merila 70cm.

Scuka
Ščuka 70 cm

Ponovno je na žalost sledilo še nekaj trganja ščuke na račun tanke pletenice, nato pa se mi je nasmehnila sreča in ujela sva drugo ščuko, ki je merila 60cm. Glede na uspeh drugih nama je kazalo kar dobro. Sledil je še prijem prvega in edinega bassa, ki je bil izmerjen na 32cm.

Miska ?
Prebivalka Trakoščana

Po tekmi
Debata po končani tekmi

Več sreče žal ni bilo, je pa vsekakor dober uspeh glede na pričakovanja. Organizacija samega tekmovanja je več kot pohvalna, saj je vse štimalo kot mora. Po tekmovanju je sledilo še kosilo,

Kosilo
Kosilo in klepet

Kosilo
Kosilo in klepet

Kosilo
Kosilo in klepet

odojek, ki je bil fantastičen ter razglasitev rezultatov in podelitev nagrad, poleg denarnega sklada se je za največ rib podelila palica, za najdaljšo ribo se je podelil telovnik. Vsega skupaj je bilo ujetih 33 basov ter 19 ščuk.

1 mesto
Prvo mesto

2 mesto
Drugo mesto

3 mesto
Tretje mesto

Nagrada
Nagrada za največ rib

Vsekakor se tekmovanja če bo le mogoče udeležimo tudi drugo leto.