Sobota, Maj 08, 2021
A- A A+

RD Kočevje skrbi za ljubitelje vijačenja

Som spuščen v Rudniško jezero Kot vsako leto je tudi letos ribiška družina Kočevje poskrbela za bogat vložek ščuk v revirje Rinža, Reško jezero ter Rudniško jezero. Med velikonočnimi prazniki je stekla uspešna akcija in vlaganje je bilo končano kar se da hitro.

 

 

 

Kot vsako leto je tudi letos ribiška družina Kočevje poskrbela za bogat vložek ščuk v revirje Rinža, Reško jezero ter Rudniško jezero. Med velikonočnimi prazniki je stekla uspešna akcija in vlaganje je bilo končano kar se da hitro.

Image

Image

Image

Vložene ribe (ščuke in par somov v Rudniško jezero, vzporedno je potekalo tudi vlaganje krapov) so bile lepe, zdrave, lepo rejene in so hitro zasedle svoje skrivne položaje. Med njimi tudi nekaj kapitalnih "mam".

Image

V Rinžo se je vložilo približno 150 kosov ščuk, približno 100 kosov v Reško jezero in 50 ščuk v Rudniško jezero (številke so le skromen približek).

Image

Prepričani ste lahko, da se letos obeta pravi ščukarski raj v omenjenih revirjih in upam, da se kmalu vidimo za vodo, saj se 1.maj približuje zelo hitro.

Image

Image

Image

Ker slike povejo več kot tisoč besed, smo vse lepo poslikali in naredili nekaj lepih filmčkov, ki si jih lahko ogledate v fotogaleriji, in nikar ne pozabite izpustiti ribe. Na suhem pogine!