Sobota, Maj 08, 2021
A- A A+

10.-14.5 LORING - Sejem lova in ribolova, Zagreb, Hrvaška

Image Med 10. in 15. majem se je v Zagrebu odvijal drugi mednarodni sejem lova in ribolova. Vzporedno sta potekala še sejem vina in turizma. Sejemska dvorana, ki je predstavljala športni ribolov in lov je bila bolj skromne narave, vsaj kar se tiče ribolova.

 

 

 

Med 10. in 15. majem se je v Zagrebu odvijal drugi mednarodni sejem lova in ribolova. Vzporedno sta potekala še sejem vina in turizma. Sejemska dvorana, ki je predstavljala športni ribolov in lov je bila bolj skromne narave, vsaj kar se tiče ribolova. Sejem je bil premajhen, da bi ga lahko primerjali z letošnjim sejmom v Gornji Radgoni. Čeprav podatki kažejo, da je bil obisk visok, preko 30.000 obiskovalcev, pa moramo upoštevati še vzporednost dveh sejmov.

Image

Stojnice so prestavljale nekatere lovne revirje, opremo za ribolov, večinoma za krape. Predstavljeni so bili tudi nekateri preparati sladkovodnih in morskih rib. Stojnice pa so zapolnili tudi: Časopis sportski ribolov, Časopis Ribiči in ribe, Ribolovni savez, Hrvatski sportsko ribolovni savez, Sil-em in drugi.

Image

Image