Četrtek, Maj 06, 2021
A- A A+

21.-23.4 LOV - Mednarodni sejem lova, ribolova, turizma in aktivnosti v naravi, Gornja Radgona

Image 4. mednarodni sejem lovstva, ribištva,turizma in aktivnosti v naravi se je odvijal med 21. in 23. aprilom 2006 v Gornji Radgoni. Razstavljavci so bili tako domači kot tudi tuji, razstavljali pa so na 4200 m2. Sejem je privabljal obiskovalce s prodajo opreme za lov, ribolov in aktivnosti v naravi pa tudi z družabnimi dogodki.

 

 

4. mednarodni sejem lovstva, ribištva,turizma in aktivnosti v naravi se je odvijal med 21. in 23. aprilom 2006 v Gornji Radgoni. Razstavljavci so bili tako domači kot tudi tuji, razstavljali pa so na 4200 m2.
Sejem je privabljal obiskovalce s prodajo opreme za lov, ribolov in aktivnosti v naravi pa tudi z družabnimi dogodki. Obiskovalci so se lahko pomerili v strelstvu, kuhanju golaža in njihovi psi v agilitiyu. Zanimiva je bila tudi predstavitev lovskih psov. Vzdušje so popestrili glasbeni nastopi harmonikarjev in rogistov.

Image

Stojnice za ribolov so na sejmu zasedali: Center za promocijo in pospeševanje športnega ribolova in ribiškega turizma-Racoon, Ribiška zveza Slovenije, Sport Maitz, Vzreja okrasnih in konzumnih rib Gospić, Zadravec collection, Coptex, Som.si, Bela trade d.o.o.

Image

Ribiška zveza Slovenije je posvečala veliko pozornosti vključevanju mladih ribičev v organizacijo. Promovirala pa je tudi Evropsko prvenstvo v muharjenju, ki bo letos junija v Bohinju. Racoon je napovedal 3. Slovenski fly fishing show Unica 2006, ki bo v zadnji tretjini maja. Som. si je uspešno predstavil svojo internetno stran in ribiče spomnil na humano ravnanje z ribami. Velika atrakcija so bili koi krapi v različnih vzorcih, ki jih je predstavljal Gospić. Ostali razstavljavci pa so z akcijskimi cenami poskušali privabiti čim več kupcev.

Image